Az én fodrászom nem csak sármos és zseniális szakember, de fantasztikus bőrápolási tanácsokat is ad nekünk.

A fodrászom csuda jó fej fazon. Egy 60 év körüli őszes úriember, aki nem csak elképesztő hajszobrászati tudásával kápráztatja el a nőket, hanem megnyerő stílusával és odaadó viselkedésével is. nem csak a hajunkat szépíti meg, hanem a lelkünket is és fantasztikus tippeket ad a szépségápoláshoz. A nála töltött idő egy kifejezett élmény, minden hónapban meglátogatom, és alig várom, hogy mindig, hogy ott legyek.

Imádom, ahogyan a nőkről beszél. Olyan tisztelet és szeretet van a hangjában, amit még nem igen tapasztaltam férfitől. Sajnos az a tapasztalatom, hogy a férfiak az esetek legnagyobb százalékában a nőket vagy eszközként, vagy pótanyaként kezelik, de ő igazi kincset lát bennünk, a teremtés gyöngyszemeit és nagyon sokat tud dobni az ember önérzetén a szép frizura mellett, ha egy kicsit a lelkét is ápolgatják.

És nem csak abban jó, hogy a lelkünket vagy a hajunkat ápolja, hanem fantasztikus bőrápolási tippeket is tud adni. Úgy jött szóba, hogy egy alkalommal hatalmas beszélgetésben voltunk, és az egyik lány megkérdezte tőle, hogy ugyan mondja mát meg, mitől olyan csodálatosan gyönyörű a bőre. És ő nem fukarkodott az információval, elmesélte, hogy nagyon nagy hangsúlyt fektet erre a területre, mert mivel már elég idős, és nem akar úgy kinézni, mint egy kriptaszökevény, fontos, hogy sokat hidratáljon, és sok tápanyagot vigyen be. Elmondta, hogy csak és kizárólag természetes dolgokban hisz, ha a bőrápolás a téma, nem kel magára semmilyen kemikáliát, hiszen így is olyan sok mesterséges inger ér minket, nincs szükség rá, hogy mi is direkt ilyen dolgoknak tegyük ki magunkat. Kérdeztük, hogy pontosan mit ken akkor magára. Azt mondta, szokott magának házi készítésű pakolásokat csinálni, de ha nincs sok ideje, akkor egy olyan cégnek a termékeit használja, akik 100%-ban természetes alapanyagokból készítik a kozmetikumaikat, nem használnak fel semmilyen mesterséges hozzávalót. Tőlük veszi a szappant, a testápolót és a kézkrémet is, és imádja ezeket a termékeket, nem cserélné le soha semmire, de hát mi is saját szemünkkel láthatjuk az eredményt. És valóban látjuk is, mert tényleg fenségesen néz ki a mi kedvenc fodrászunk.

Persze, ha már így elmesélte és látom, hogy működik, nem haboztam és én is megkerestem ezeket a natúrkozmetikumokat, hogy beépíthessem őket a mindennapjaimba. Nagyon fontosnak tartom én is a szépségápolást, hiszen így 40 felé az embernek már muszáj tennie azért, hogy ne öregedjen túl gyorsan, mert ha az idő kerekét visszafordítani nem is tudjuk, legalább lassítsunk rajta, ha az megy. Nem de?

Szóval kedves olvasók, szívből ajánlom nektek a fodrász urat, ha valaki egy igazán jókedvű, sármos, ám de profi fodrászra vágyik. És ha már itt tartunk, ajánlom a kozmetikumokat is, amiket ő használ, mert bár saját tapasztalatom még nincsen ugyan, de rajta mindenképpen látszik ezeknek a csodaszereknek az eredményessége. Nem lehet elég hamar belekezdeni, de sosem késő, akkor sem, ha már látjuk magunkon az idő múlását. Én máris elkezdem használni, amint megérkezik a csomagom, és megígérem, hogy amint van valami fejlemény az ügyben, rögvest be fogok arról is számolni nektek. Fő az összetartás, hölgyeim!