Gyors hajvágás, nyitott bukósisak

Fodrásznak tanultam, mindig is szerettem a hajjal foglalkozni. Már gyerek koromban vágtam a baba haját, aminek persze anyám annyira nem örült.

A haj vágáscolors-1097131_640

Anyám emlékszem teljesen ki volt akadva azon, hogy a frissen kapott babának a haját kicsit megformáztam. Mindig kérdezte, hogy mi  a baj ezzel, hiszen mindegyik ilyen. Nekem persze megvolt a válaszom rá, hiszen pont ez volt a bajom, hogy mindegyik olyan volt. Nekem másmilyen kellett, az hogy mindenek legyen egy egyénisége. Kicsit vártam, miután megkaptam, aztán kitaláltam, hogy ki is legyen ő, és milyen, ez alapján vágtam le a haját, vagy éppen festettem be ételfestékkel. Igen, igen, ételfestéket használtam.

A szakma kiválasztása

Soha meg sem fordult a fejemben, hogy más utat keressek, mint amin addig jártam. Ha már ennyi hajat levágtam, tudtam, hogy nem hiába. Közöltem a tényt anyámmal is, hogy én bizony fodrász leszek. Így is lett.

Ma már 6 év távlatából hogy mestervizsgát tettem, tudom, hogy jól döntöttem. Minden féle hajat készítettem már, sőt különböző showkra is járok időnként hajat készíteni.

Vágtam már igen extrém rövid hajat nőnek, vagy éppen festeni kellett egy férfi hajat. Mikor éppen mit kívánt meg a bemutató, vagy a reklám. Volt itt már minden, nyitott bukósisak, szörfdeszka, vagy éppen fürdőruhás bemutató.

Szeretem a szakmámat, és abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy azt csinálom, amit szeretek.