Tökéletes férj, frizura, ruha, boldogság és az esküvői videós

Életem egyik legfontosabb napja előtt egy nőnek elég sok mindenre oda kell figyelnie és nagyon fontos döntéseket meghoznia.

Szerencsésnek mondhatom magamat, egy részt természetesen amiatt, hogy megtaláltam a ,, nagy Őt „ és ezek mellé sorakoznak fel még az olyan dolgok, mint például az, hogy álmaim ruháját, egy gyönyörű fehéret is egész egyszerűen és gyorsan sikerült kiválasztanom.

Tipikus szerelem volt első látásra.

Felpróbáltam és mintha csak rám öntötték volna, teljesen el voltam ájulva tőle.

A férjem , persze akkoriban még a vőlegényem szerencsére elég sok dologban segített nekem, úgyhogy nem kellett mindent egyedül intéznem, a legtöbb dologról közösen döntöttünk, mint például az esküvői videós kiválasztásában is.

Elmondhatom, hogy ezen a téren is nagyon jó döntéseket hoztunk.

Ugyanis sikerült egy olyan szakembert kiválasztanunk, aki rendkívül jól helyt állt és megfelelt  a feladatnak.

A templomi és a polgári szertartáson is mind jelen volt és megörökítette nekünk a megismételhetetlen, csodálatos pillanatokat.

Egy kreatív esküvői fotózásra is volt igényünk, ami szintén megvalósult a nagy nap 24 óráján belül, úgyhogy nem kellett erre egy külön időpontot kiválasztanunk.

Nem volt különösebb kívánságunk, csak annyi, hogy amit csak tud örökítsen meg nekünk a videózás segítségével, hogy a későbbiekben bármikor vissza tudjuk nézni azt és ezzel feleleveníteni a nagy napot.

Teljesen elégedettek lettünk természetesen a végeredménnyel, hiszen egy zenei aláfestéssel aláfestett, full HD minőségi vágott esküvői videót kaptunk kézhez, amikor az esküvői videós elkészítette a végleges anyagot.

Nagyon hálásak vagyunk érte és mindenkinek csak ajánlani tudom, mert érdemes az emlékeink mellett egy felvételen is magunknál tudni a nagy nap történéseit.

Bevallom őszintén, hogy én egyébként nem is a ruha miatt, hanem a frizurám miatt izgultam a legjobban, hogy majd milyen legyen a nagy napon.

A fodrászom nagyon sok féle – fajta frizurát ajánlott, ötletelt velem együtt és a legtöbbet ki is próbáltuk. Végül, mint ahogy általában az lenni szokott, annál a frizuránál maradtunk, amit először kipróbáltunk, de ahhoz, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy az a legjobb, még vagy legalább 20 – at ki kellett próbálnunk.

Hát mi nők már csak ilyenek vagyunk, de biztosra kell menni.

Semmit sem szabad elsietni, legyen szó akár egy esküvőről, de ha csak egy frizuráról van szó, na akkor sem.

Szóval végül egyszerűen csak be volt göndörítve a hajam és hosszú, hullámos tincseim finoman lapultak a vállamon és a hátamon, amikor az oltárhoz sétáltam, de annyit táncoltam a nap folyamán, hogy másnap hajnalra már teljesen kilógták magukat a tincsek.

De ez egyáltalán nem baj, azt jelzi, hogy jó volt a buli.

Igen, életem legszebb napja.

Ha érdekel, majd akkor az esküvői videós felvételein megmutatom, azóta is hálás vagyok létre, hogy létrejöhetett az esküvőnkről ez a gyönyörű kis film.